Porc la tava cu legume

Printeaza

O reteta savuroasa de Porc la tava cu legume din: muschi de porc, broccoli, morcovi, gogosari, ardei, ceapa, sare, piper, cimbru, rozmarin si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:

  • 500 g muschi de porc
  • 400 g broccoli
  • 3 morcovi
  • 2 gogosari
  • 2 bucati ardei verde
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat si macinat
  • o crenguta rozmarin
  • 3-4 linguri ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Muschiul de porc se condimenteaza cu sare si piper. Se stropeste cu uleid e floarea soarelui si se baga la cuptor acoperit cu folie de aluminiu si se lasa aproximativ 60 de minute sa se patrunda bine.

Intre timp se pregatesc legumele pentru garnitura. Se curata, se spala si se taie feliute potrivite. Broccoli se rupe buchetele mai mici si se oparesc in apa cu sare. Legumele se pun in tava impreuna cu carnea. Se lasa sa se rumeneasca si se servesc cu carnea, ornate cu rozmarin.

Porc la tava cu legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.