Porc Kiev cu usturoi

Printeaza

O reteta delicioasa de porc Kiev cu usturoi din: muschiulet de porc, unt cu usturoi, verdeturi, oua, pesmet cu usturoi si rozmarin si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Porc Kiev cu usturoi

  • 6 buc x 50 g muşchiuleţ de porc
  • 75 g unt cu usturoi
  • 1 lingură verdeţuri congelate (pătrunjel, cimbru, mărar)
  • 2 ouă, bătute
  • 12 5 g pesmet cu usturoi şi rozmarin (sau adaugă peste pesmet fulgi de usturoi şi rozmarin uscat)
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190 ° C. Crestează cu cuţitul un buzunar în fiecare bucată de carne, apoi înfâşoar-o pe fiecare în folie adezivă şi bate-o cu sucitorul până când se subţiază puţin. Amestecă untul cu usturoi şi verdeţurile congelate şi împarte-le în fiecare buzunar.

Apasă uşor, înmoaie în ou bătut, apoi trece-le prin pesmet şi dă la frigider.

Incinge uleiul într-o tigaie, pune bucăţile de carne şi prăjeşte-le 2-3 min pe fiecare parte, până se rumenesc. Pune-le apoi pe o tavă de copt şi dă-le la cuptor 20 min, până se pătrund bine. Serveşte-le imediat.

Porc Kiev cu usturoi

Porc Kiev cu usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.