Porc in crusta de aluat cu miere

Printeaza

Porc in crusta de aluat cu miere din: aluat foietaj decongelat, file de porc, cepe roşii, miere lichidă, ou, ulei de masline, sare, piper.

Porc_in_crusta_de_aluat_cu_miere

Ingrediente:

  • 1 aluat foietaj decongelat
  • 1 file de porc de 800 g
  • 4 cepe roşii
  • 2 linguri cu miere lichidă
  • 1 gălbenuş de ou
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • sare şi piper

 

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa şi desfă-o în fâşii. încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie şi căleşte ceapa până devine maronie. Adaugă miere, sare şi piper. Continuă să prăjeşti până când ceapa este bine pătrunsă.

Las-o să se răcească într-un castron. Curăţă carnea de eventuala grăsime. Condimenteaz-o bine cu sare şi piper.

Incălzeşte cuptorul la 180°C. întinde aluatul pe o suprafaţă de lucru, pune ceapa deasupra şi aşază carnea. Rulează cu grijă aluatul.

Decorează deasupra cu benzi de aluat, apoi unge cu gălbenuş diluat în puţină apă. Coace timp de 25 de minute.

Porc in crusta de aluat cu miere

Porc_in_crusta_de_aluat_cu_miere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.