Porc cu mamaliguta

Printeaza

O reteta de porc cu mamaliguta din: malai, apa, carne afumata de porc, ceapa, unt, sare si piper.

Ingrediente:Porc cu mamaliguta

  • 750 g mălai
  • 2,5 1 apă
  • 500 g carne afumată de porc
  • 2 cepe
  • 50 g unt
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Se prepară din mălai o mămăliguţă subţire, în care se înglobează carnea dc porc tăiată cubuleţe. Se adaugă, cât este încă pe foc, sare, piper, unt şi ceapa tăiată mărunt, amestecând continuu. Se ia de pe foc când mămăliga s-a întărit suficient.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.