Pom-Pom Cake

Printeaza

Pom-Pom Cake din: faina, drojdie, zahar de mesteacan, mascarpone, oua, mere uscate, lapte, unt.

Ingrediente:Pom-Pom Cake

  • 150 g făină integrală
  • 1/2 pliculeţ de drojdie de bere
  • 100 g zahăr de mesteacăn
  • 125 g mascarpone
  • 2 ouă
  • 100 g mere uscate
  • 80 ml lapte semidegresat
  • unt pentru formă

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 7 (210 grade C). Ungeţi o formă de chec. Tăiaţi merele uscate în bucăţi mici.

Bateţi mascarpone cu mixerul. Adăugaţi zahărul si mai bateti 1 minut.

Incorporaţi ouăle unul câte unul, bătând amestecul după fiecare adăugare, tot cu mixerul, apoi turnaţi laptele, faina amestecată cu drojdia de bere si, în sfârsit, merele.

Turnaţi în forma de chec şi ţineţi la cuptor în jur de 40 de minute. Lama unui cutit trebuie să iasă uscata.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.