Polenta cu ou

Printeaza

Polenta cu ou din: malai, apa, sare, ou, parmezan.

 

Ingrediente:Polenta cu ou

  • malai
  • apa
  • sare
  • oua
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Se face o mamaliguta potrivita ca si consistenta, se pune intr-o tava, se netezeste cu o spatula si se lasa citeva ore.

Stratul sa fie cam de 1,5 cm grosime. Se taie bucatele de 15/15 cm (cit un toast), se unge cu ulei de masline si se pune pe gratar citeva minute pe fiecare parte.

Oul se pune pe felia de mamaliga si se rade parmezan deasupra. Se serveste la micul dejun sau ca aperitiv.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Polenta cu peşte şi legume

Polenta cu peşte şi legume din: malai, peste afumat, dovlecei, apa, oua, branza de vaci, branza telemea, morcovi, miere, scortisoara, sos de soia, sare, piper, ulei de masline, marar, parmezan, curry. Ingrediente: 200 g malai 400 g peste afumat doi dovlecei 1 l apa doua oua 100 g branza de vaci 100 g branza telemea […]

Polenta

Mămăliga estee cunoscută în multe părţi ale lumii, din Africa până în Europa Centrală şi din America de Sud până în Statele Unite. In nordul Italiei ea este atât de populară, încât concurează cu pastele făirnoase. Odinioară, mămăliga era alimentul de baza al ţăranilor. Astăzi, îmbrăcată în haine noi, ea constituie unul dintre ingredientele cele […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.