Pogaci

Printeaza

Pogaci

Ingrediente:Pogaci

  • 100 g jumări de porc
  • 300 g faină
  • 30 g drojdie
  • 100 ml smântână
  • 5 gălbenuşuri (albuşurile merg la uns)

 

Mod de preparare:

Se dizolvă drojdia în smântână se toacă jumările. Se amestecă totul bine şi cu răbdare până devine un aluat . Se întinde, foaia ar trebui să ajungă la 1 cm grosime se taie în forme (cu un pahar) .

Se lasă să dospească ,se ung pogăcile cu albuş .Se pun în cuptor, la foc potrivit, până se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.