Pofte de toamna

Printeaza

Pentru ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante:

Pofte_de_toamna

 

Reteta zilei: Sandwich cu ciuperci si sparanghel

Sandwich_cu_ciuperci_si_sparanghel_07Sandwich cu ciuperci si sparanghel din: chifle, ciuperci, sparanghel, branza de capra, maioneza, ardei copt, verdeturi mixte, ceapa rosie, ulei de masline, otet balsamic.   Ingrediente: 4 chifle 4 ciuperci 8-10 fire sparanghel branza de capra sos pesto maioneza ardei copt verdeturi mixte ceapa rosie ulei de masline otet balsamic   Mod de preparare: Curratati…

Read more »

Reteta zilei: Ardei chili murati

Ardei_chili_murati_03Ardei chili murati din: ardei, otet, zahar, sare, apa. Ingrediente: 10-15 ardei chili de diferite culori 100 ml otet 1 varf de cutit de zahar 1 varf de cutit de sare 300 ml apa     Mod de preparare: Umpleti borcanul cu otet, apa, zahar si sare. Puneti capacul si agitati bine. Lasati amestecul sa…

Read more »

Reteta zilei: Gogasari cu ardei kapia la otet pentru iarna

Gogasari_cu_ardei_kapia_la_otet_pentru_iarna_12Reteta de gogosari la otet e o poveste minunata de toamna care va avea un deznodamant mai gustos daca adaugati si ardei kapia.Alegeti cu atentie cei mai frumosi gogosari si ardei, lipsiti de lovituri si zgarieturi pentru ca la iarna sa va delectati cu vedetele acestui sezon de muraturi!   Ingrediente: 2 kg gogosari 1…

Read more »

 

Reteta zilei: Supa de cartofi dulci cu creveti

Supa_de_cartofi_dulci_cu_creveti_05Supa de cartofi dulci cu creveti din: creveti decorticati, ulei, chimen, coriandru, ghimbir, piper cayenne, sare, piper, supa de pui, lapte de cocos, suc de lamaie, sare, piper cayenne, frunze de spanac.   Ingrediente 1/2 kg creveti decorticati 2 linguri de ulei 1 ½ lingurite chimen 1 ½ lingurite coriandru ¾ lingurita ghimbir ¼ lingurita…

Read more »

Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate

Cotlete_de_porc_la_gratar_in_crusta_de_ierburi_aromate_07Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate din: ulei de masline, usturoi, patrunjel, frunze de salvie, rozmarin, sare, fulgi de ardei, piper, cotlete de porc.   Ingrediente: ¼ cana ulei de masline 10 catei de usturoi, tocati ¼ ceasca patrunjel tocat 1 lingura frunze de salvie tocate ¾ lingurita cimbru tocat ¾…

Read more »

 

Reteta zilei: Castraveti murati cu marar proaspat si otet

Castraveti_murati_cu_marar_proaspat_si_otet_05Castraveti murati cu marar proaspat si otet din: castraveti, marar, otet de vin alb, apa, sare, zahar brun, foaie de dafin, usturoi, fulgi de ardei, seminte de mustar, seminte de coriandru.   Ingrediente: 2-3 castraveti lungi 2-3 linguri marar proaspat, tocat 1 ceasca de otet de vin alb 1 1/4 cani de apa 2 linguri…

Read more »

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.