Pleurotus cu vin si smântână

Printeaza

Pleurotus cu vin si smântână din: ciuperci pleurotus, vin, ulei, ceapa verde, rosii, smantana, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Pleurotus_cu_vin_si_smântâna

  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1/2 pahar ulei
  • 10 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le tai feliuţe. Cureţi şi speli ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei împreună cu ciupercile. Le pui capac şi le laşi să se înmoaie în zeama lor, pe foc mic.

Opăreşti roşiile, le decojeşti, le tai felii şi le adaugi peste ciuperci împreună cu pătrunjelul tocat, sare şi piper după gust. Torni apoi vinul şi fierbi mâncarea la cuptor, timp de 15-20 de minute.

La final, adaugi smântână şi potriveşti de sare. Serveşti mâncarea cu pătrunjel verde tocat mărunt.

Pleurotus cu vin si smântână

Pleurotus_cu_vin_si_smântâna

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Bune ciupercile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.