Platou cu somon afumat fierbinte, garnitura de nasturel si salata de cartofi

Printeaza

Platou cu somon afumat fierbinte, garnitura de nasturel si salata de cartofiSe freacă 1 lingură de muştar cu boabe cu 1 lingură de miere lichidă, 3 linguri de oţet de cidru şi 8 linguri ulei de măsline, sare şi piper.

Se fierb în apă clocotită 400g de cartofi, până devin fragezi. Se scurg şi se taie felii odată ce s-au răcit puţin.

Se opăreşte o mână de fasole verde până e făcută, dar uşor crocantă; se scurge, apoi se trece printr-un jet de apă rece. Se fierb 12 ouă de prepeliţă 3 minute.

Se scurg, se trec prin jet de apă rece, apoi se cojesc şi se taie. Se rup în bucăţi mari 350g de fileuri de somon afumat. Se taie felii 5 cepe verzi şi 2 avocado. Se presară pe un platou 200g de năsturel şi frunzele de la o andivă.

Se împrăştie deasupra celelalte ingrediente. Se stropeşte cu dressing, apoi se presară 1 mână de germeni pentru salată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.