Platou de gratar

Printeaza

Platou de gratar din: spanac, file de porc, piper, frunze de salvie, kaizer, masline, mozzarella, rosii, snitele de porc, frunze de busuioc, samburi de pin, ceapa, usturoi, crema de branza, rosii si ulei.

Ingrediente:

  • 200 g spanac congelat
  • 500 g file de porc
  • piper
  • 12 frunze de salvie
  • 6 felii de kaizer
  • 12 masline verzi
  • 125 g mozzarella
  • 2 rosii
  • 4 snitele de porc (a 150 g)
  • sare
  • 8 frunze de busuioc
  • 30 g samburi de pin
  • 1 ceapa
  • 1 cateld e usturoi
  • 150 g crema de branza
  • piper
  • 4 rosii
  • 5 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Dezghetati spanacul. Taiati fileul de porc in 12 felii de circa 2 cm grosime. Condimentaţi-le cu piper şi aşezaţi câte o frunză de salvie peste ele. Tăiaţi kaizerul pe lung în jumătate şi înfăşuraţi cu fiecare bucată câte o felie de carne de porc. Infigeţi-le în frigărui împreună cu măslinele.

Tăiaţi mozarella şi cele două roşii rondele. Condimentaţi şniţelele, tapetaţi-le cu brânză, roşii şi busuioc, împăturiţi-le în două şi fixaţi-le cu scobitori. Prăjiţi sâmburii de pin. Tocaţi spanacul, ceapa şi usturoiul.

Amestecati-le cu crema de branza, sare si piper. Taiati capacele rosiilor, scobiti-le interiorul, umpleti-le cu amestecul cu branza, asezati-le capacul si fixati-le cu scobitori. Ungeti totul cu ulei si frigeti rosiile pe gratar aproximativ 20 de minute, frigaruia cica 15 minute, iar snitelele aproximativ 10 minute.

Platou de gratar

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Ce pofta mi-ai facut de un gratar

  2. Fuuuuaaaa, cat de tare e platoul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.