Placinta de toamna cu fructe de padure

Printeaza

Placinta de toamna cu fructe de padure din: fructe de padure, zahar, apa, amidon, suc de lamaie, extract de vanilie, sare, scortisoara, zahar brun, faina, fulgi de ovaz si unt.

Ingrediente:

  • 600 grame fructe de padure
  • 50 grame zahar
  • 20 ml apa
  • 20 grame amidon
  • 10 ml suc de lamaie
  • 5 ml extract de vanilie
  • sare

Pentru glazura:

  • 3 grame scortisoara
  • 100 grame zahar brun
  • 70 grame faina
  • 100 grame fulgi de ovaz
  • 50 grame unt topit

 

Mod de preparare:

ncinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca toate ingrediente pentru glazura. Lasa deoparte. Ai toate produsele necesare in bucatarie. Ruleaza aluatul intr-o tava de placinta.

Intr-o cratita amesteca toate ingredientele placintei, in afara de fructele de padure. Amesteca frecvent, pana cand compozitia se incheaga. Ia cratita de pe foc si adauga fructele de padure. Toarna compozitia peste aluat, iar deasupra presara glazura, acoperind in totalitate umplutura.

Da tava la cuptor pentru 45 de minute. Lasa apoi sa raceasca inainte de a servi.

Placinta de toamna cu fructe de padure

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. numai retete delicioase am gasit pe aici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.