Placinta rapida

Printeaza

Placinta rapida din: carne de vita, oua, ceapa, patrunjel, pesmet, ulei, sare, piper, ciuperci, ceapa verde, usturoi si cascaval afumat.

Ingrediente:Placinta_rapida

  • 700 g carne de vita tocata
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde tocat fin
  • 2 linguri pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru umpltura:

  • 300 g ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g cascaval afumat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă, într-un castron, carnea tocată, ceapa tăiată mărunt, pătrunjelul, ouăle, sare şi piper, după gust.

Se adaugă pesmetul şi se amestecă până se obţine o compoziţie ca pentru chiftele. Separat, se taie mărunt ciupercile, caşcavalul, ceapa verde, se zdrobeşte usturoiul şi se amestecă bine.

Se adaugă sare şi piper, după gust. Se unge o formă cu ulei, se pune jumătate din compoziţia de carne, se adaugă umplutura cu ciuperci şi se acoperă cu restul de carne.

Se stropeşte cu ulei şi se introduce în cuptorul bine încins pentru circa 45 de minute. Se serveşte caldă sau rece, tăiată felii.

Placinta rapida

Placinta_rapida

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.