Placinta cu pui

Printeaza

Mazărea se pune la fiert în apă cu sare pentru aproximativ 30 de minute. Intre timp, usturoiul tocat mărunt şi ciuper­cile tăiate rondele se trag în tigaie cu puţin ulei de măsline. Pieptul de pui- cubuleţe – se pune şi el la călit într-o tiga­ie, unde adăugăm sare şi piper.

Peste pieptul de pui adăugăm usturoiul, ciupercile, smântână slabă, şi mazărea. Lăsăm totul pe foc pentru maxim 10 minute. Intr-o tavă punem aluatul pentru plăcintă şi înăuntru compoziţia. După ce am teminat de umplut, mai punem o foaie de aluat deasupra, ungem cu ou, presarăm susan şi introducem totul la cuptor. Plăcinta se lasă puţin să respire, înainte de a o tăia.

Placinta cu pui

Placinta_cu_pui

Pofta buna!

 

4 comentarii

  1. Corina Calinescu

    arata spectaculos!

  2. chiar arata bine 🙂

  3. Valentina Negrescu

    Placinta cu pui, merita incercat

  4. Imi place placinta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.