Placinta cu piersici

Printeaza

O reteta gustoasa de placinta cu: piersici, suc de lamaie, faina, sare, ou, zahar, unt.

Ingrediente:Placinta cu piersici

  • 500 g piersici tăiate felii
  • o lingură de suc de lămâie
  • 130 g făină
  • o jumătate de linguriţă de sare
  • un ou bătut
  • 200 g zahăr
  • 6 linguri de unt topit

 

Mod de preparare:

Intr-o formă rotundă se aşază un strat de felii de piersici. Se stropesc cu zeamă de lămâie. Se amestecă făina, sarea şi zahărul împre­ună cu oul bătut până când se obţine o compoziţie fărâmicioasă. Se presară această compoziţie, apoi se stropeşte cu unt topit.

Se coace timp de 40 de minute, la 375 grade C. Se serveşte cu frişcă sau îngheţată. Piersicile pot fi înlocuite cu alte fructe de sezon.

Placinta cu piersici

Placinta cu piersici

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.