Plăcinta picanta de cartofi

Printeaza

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 C. Intr-unn vas larg, încălzeşte 200 g fasole rosie şi adaugă 100 g frunze de spanac, până când se opăresc. Toarnă compoziţia intr-un vas rezistent la cuptor.

Prepara 650 g piure de cartofi şi adaugă 1 ardei capia copt, curăţat de seminţe şi taiat faşii şi aşaza deasupra, între timp, prăjeşte 2 cepe roşii, tăiate julien, până când se rumenesc şi presară peste cartofi împreună cu 7 5 g caşcaval. Dă la cuptor 15 minute până când brânza se topeşte şi se rumeneşte.

Plăcinta picanta de cartofi

Plăcinta picanta de cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.