Placinta Mojito cu menta, branza si covrigei

Printeaza

O reteta de placinta Mojita cu menta, branza si covrigei din: covrigei, unt, crema de branza, zahar, limete, frunze de menta si frisca.

Ingrediente:Placinta Mojito cu menta, branza si covrigei

  • 250 g pesmet din covrigei sarati pisati
  • 5 linguri unt
  • 250 g crema de branza
  • 100 g zahar
  • 2 lamai verzi (limete)
  • 3 linguri frunze de menta tocate marunt
  • 400 ml frisca pentru ornat

 

Mod de preparare:

Amestecati untul cu pesmetul de covrigei. Cu pasta obtinuta tapetati o tava rotunda de tort in care ati pus folie de plastic. Amestecati cu mixerul crema de branza, zahar si menta.

Adaugati sucul de limeta in amestecul de branza. Adaugati frisca, omogenizati si intindeti amestecul peste blat. Scoateti placinta din congelator, scoateti-o dfin tava si puneti-o pe un platou. Presarati deasupra, pe margine, un strat uniform de pesmet de covrgei si ornati cu felii subtiri de limeta.

Placinta Mojito cu menta, branza si covrigei

Placinta Mojito cu menta, branza si covrigei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.