Plăcintă cu macaroane şi carne

Printeaza

O reteta de placinta cu macaroane si carne din: macaroane, foi de placinta, oua, branza, unt, lapte, carne si ceapa.

Ingrediente:Plăcintă cu macaroane şi carne

  • 250 grame macaroane
  • foi de plăcintă
  • 2 ouă
  • 2 linguri brânză
  • 3 linguri unt
  • 1/2 ceaşcă lapte
  • 250 grame carne
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele în apă cu sare, se scurg şi se limpezesc cu apă rece. Se freacă într-un castron brânza cu două ouă, lapte, o lingură de unt şi sare. Se amestecă cu macaroanele. Carnea tocată se prăjeşte în unt cu o ceapă tocată mărunt.

Se toarnă câte puţină apă şi se lasă pe foc până carnea începe să se prăjească. În forma îmbrăcată cu foile de plăcintă se aşază un rând de macaroane, se întinde apoi carnea şi se pune deasupra restul de macaroane. Se acoperă cu foile de plăcintă, se unge cu unt şi se dă la cuptor. Se răstoarnă şi se serveşte cu sos de roşii.

Plăcintă cu macaroane şi carne

Plăcintă cu macaroane şi carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.