Placinta de peste cu ceapa verde

Printeaza

Placinta de peste cu ceapa verde din: ton, ceapa, ardei, oua, sare, piper.

Ingrediente:Placinta_de_peste_cu_ceapa_verde

  • 2 conserve mari ton în suc propriu
  • 2 legături ceapă verde
  • un ardei gras
  • 2 ouă
  • un pachet aluat de foitaj
  • sare
  • piper

Pentru copt:

  • un gălbenuş

 

Mod de preparare:

Aluatul se împarte în două şi jumătate se aşază într-o formă de copt.

Tonul se scurge, se mărun-ţeşte si se amestecă cu ceapa verde mărunt tocată, ouăle şi ardeiul gras tăiat cubulete.

Se potriveşte de sare şi piper şi se pune umplutura peste aluat. Se acoperă cu restul de aluat, se unge cu gălbenuş şi se coace 30 de minute.

Placinta de peste cu ceapa verde

Placinta_de_peste_cu_ceapa_verde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.