Placinta cu sunca, branza si cascaval

Printeaza

Placinta cu sunca, branza si cascaval din: foi de placinta, ulei, sunca presata, oua, branza, cascaval, ou, susan.

Ingrediente:Placinta_cu_sunca_branza_si_cascaval

  • 1 pachet foi de placinta
  • ulei pentru uns

pentru umplutura:

  • 200 g sunca presata
  • 5 oua
  • 500 g branza
  • 100 g cascaval ras

pentru uns:

  • 1 ou
  • susan

 

Mod de preparare:

Razi brânza sau o zdrobeşti fin, iar şunca o tai cuburi foarte mici şi amesteci toate ingredientele pentru umplutură. Compoziţia trebuie să fie destul de fluidă. Dacă este prea vârtoasă, mai adaugi un ou.

In tava unsă bine cu ulei, aşezi 2-3 foi. Cea de deasupra o ungi uşor cu ulei. Pui un strat de umplutură, după care razi caşcaval.

Continui la fel, alternând 2-3 foi cu o parte compoziţie, până obţii 4 straturi de foi şi 3 de umplutură (depinde şi de dimensiunea tăvii).

Ultimul strat trebuie să fie de foi. Ungi uşor plăcinta cu ulei la suprafaţă. Cu un cuţit bine ascuţit, tai plăcinta în pătrate. Baţi bine oul şi ungi deasupra plăcinta, după care presari susan.

Introduci plăcinta în cuptorul preîncins la 190 de grade şi o coci timp de 45-50 de minute.

Placinta cu sunca, branza si cascaval

Placinta_cu_sunca_branza_si_cascaval

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • placinta cu sunca si cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.