Placinta cu spanac si verdeata

Printeaza

Placinta cu spanac si verdeata din: foi de placinta, spanac, ceapa, ulei, orez, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Placinta cu spanac si verdeata

  • foi de plăcintă
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapă
  • 1 pahar de ulei
  • 3 linguri orez
  • verdeaţă
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală în câteva ape, se taie mă­runt, se freacă cu sare, se lasă 30 de minute, după care se stoarce. Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei încins, apoi se adaugă spanacul şi orezul.

Se fierbe 10 minute, se adaugă verdeaţa tocată mărunt, se potriveşte de sare şi piper. In tava unsă cu margarină se în­tinde o foaie groasă de aluat, se întinde umplu­tura de spanac şi deasupra se pune încă o foaie de aluat.

Cu un cuţit bine ascuţit se taie în pătra­te şi se stropeşte cu puţină apă. Se lasă la cuptor la foc potrivit aproximativ 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.