Placinta cu spanac si branza ricotta

Printeaza

Placinta cu spanac si branza ricotta din: aluat, spanac, piper, usturoi, sare, ceapa verde, branza ricotta, unt, galbenusuri, ou, mac, faina.

Ingrediente:Placinta_cu_spanac_si_branza_ricotta

  • 800 g aluat frantuzesc
  • 800 g spanac oparit
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • 3 fire ceapa verde
  • 300 g branza ricotta
  • un cub unt
  • 5 galbenusuri
  • un ou pentru uns
  • mac pentru ornat
  • 2 linguri faina

 

Mod de preparare:

Se spală si se curăţă legumele. Se taie după preferinţe.

Se înăbuşă ceapa si usturoiul, se stropesc cu puţină apă călduţă ca să nu se prindă si se adaugă ardeii si gogosarii. S

e pun apoi morcovii raşi pe răzătoarea mică si dovleceii rondele. Se călesc în sucul propriu.

Spre sfârsit, se pun roşiile, ardeiul iute si vinetele scurse.

Se călesc în continuare, se adaugă mărarul, cimbrul si se bagă în cuptor să capfcte crustă.

Se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.

Placinta cu spanac si branza ricotta

Placinta_cu_spanac_si_branza_ricotta

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Placinta cu branza, spanac si parmezan

Placinta cu branza, spanac si parmezan

Placinta cu branza, spanac si parmezan din: faina, ou, iaurt, ulei, zahar, sare, drojdie, apa, spanac, branza dulce, telemea, cascaval sau parmezan, nucsoara, lapte, seminte de in, susan. Ingrediente: Pentru aluat: 600 g făină 1 ou 150 g iaurt 3 linguri ulei 1 linguriţă zahăr 1 linguriţă de sare 10 g drojdie uscată 1 cană apă […]

 

Placinta cu peste, spanac si branza

Placinta cu peste, spanac si branza din: cartofi, sare, piper negru, ouă ecologice, spanac proaspăt, ceapă, morcov, ulei de măsline extravirgin,  smântână dulce, brânză Cheddar maturată sau parmezan, lămâie, muştar englezesc, pătrunjel verde, file de egle fin sau cod, nucşoară (opţional).   Ingrediente: 5 cartofi mari, decojiţi şi tăiaţi în cubuleţe de aproximativ 2,5 cm sare şi piper negru proaspăt măcinat 2 ouă ecologice 2 mâini mari […]

 

Placinta cu cascaval

Placinta cu branza, marar si spanac

Placinta cu branza, marar si spanac din: aluat foitaj, telemea, spanac, marar, oua, ulei. Ingrediente:  un pachet aluat foitaj  250 g telemea  200 g spanac  o legătură mărar  3 ouă  o lingură ulei   Mod de preparare: Alugtul se desface din am­balaj şi se lasă la decongelat. Brânza se dă pe râzătoare şi se amestecă bine cu spanacul […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.