Placinta cu smochine

Printeaza

Se taie felii 300 g pere şi 300 g smochine. Se înăbuşă în 4 linguri zahăr topit cca 4 min. Se tapetează o formă de tartă (0 25 cm) cu 300 g aluat fraged (se cumpără refrigerat); se înţeapă în mai mul­te locuri. Se lasă să atârne marginile foii afară din formă; deasupra se repartizează fructele şi se pliază marginile spre înăuntru. Se coc cca 35 min. la cuptorul încins la 200 °C.

Placinta cu smochine

Placinta cu smochine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.