Plăcinta cu sfeclă si curcan

Printeaza

Plăcinta cu sfeclă si curcan din: faina, sare, unt, sfecla, rosii cherry, piept de curcan, ceapa, ulei, oua, ulei, branza telemea, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Placinta_cu_sfecla_si_curcan

  • 250 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 125 g unt

umplutura:

  • 600 g sfecla
  • 100 g rosii cherry
  • 400 g piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 oua
  • 100 g branza telemea data pe razatoare
  • 150 g smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frământaţi ingredientele pentru aluat împreună cu 2 linguri de apă rece, înfăşuraţi-l apoi în folie şi lăsaţi-l 1 oră la frigider. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Tapetaţi o formă rotundă (026 cm) cu aluatul întins şi coaceţi-l 20 de minute.

Tăiaţi sfecla fâşii, opăriţi-o puţin, apoi turnaţi apă rece şi scurgeţi-o. Tăiaţi roşiile în două, tăiaţi carnea şi ceapa cubuleţe şi prăjiţi totul în ulei. Amestecaţi ouăle, brânza, smântână, sarea şi piperul.

Condimentaţi sfecla şi aşezaţi-o peste aluatul din formă împreună cu amestecul cu smântână, carnea şi roşiile, apoi coaceţi totul cca 30 de minute.

Plăcinta cu sfeclă si curcan

Placinta_cu_sfecla_si_curcan

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.