Placinta cu piersici si aroma de vanilie

Printeaza

Placinta cu piersici si aroma de vanilie din: unt, margarina, faina, oua, zahar, praf de copt, zahar vanilat, piersici.

 

Ingrediente: Placinta_cu_piersici_si_aroma_de_vanilie

  • 1 pachet unt sau margarină
  • 250 g făină
  • 6 ouă
  • 250 g zahăr
  • 1 plic praf de copt
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • 1 kg piersici

 

Mod de preparare:

Freci untul moale sau margarina cu 100 g zahăr, adaugi gălbenuşurile şi făina, împreună cu praful de copt.

Apoi, amestecând uşor, pui albuşurile bătute spumă cu 150 g zahăr şi cu zahărul vanilat.

Torni compoziţia într-o tavă care a fost unsă cu margarină şi aşezi deasupra piersicile tăiate, fără sâmburi.

Dai la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.

Placinta cu piersici si aroma de vanilie

Placinta_cu_piersici_si_aroma_de_vanilie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.