Placinta cu piept de pui, legume si cascaval

Printeaza

Placinta cu piept de pui, legume si cascaval din: aluat de placinta, piept de pui, ceapa, morcov, ardei gras, unt, cascaval, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Placinta_cu_piept_de_pui_legume_si_cascaval

  • un pachet aluat de placinta
  • un piept de pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 100 g unt
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se toaca si se pune la călit în ulei cu ceapa tocată mărunt, morcovul dat pe râzătoare si ardeiul tăiat fâşii. Se adaugă 50 ml apă şi sare şi se fierbe până se evaporă lichidul.

Se topeşte untul şi se unge tava de copt. Apoi foile de plăcintă se împart în două şi se aşază jumătate din cantitatea de foi unsă cu unt.

Se pune umplutura, se presară cu piper şi se acoperă cu restul foilor unse cu unt. Se dă la cuptor 25 de minute. Se scoate, se presară cu caşcaval şi se mai lasă la copt 5 minute.

Placinta cu piept de pui, legume si cascaval

Placinta_cu_piept_de_pui_legume_si_cascaval

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.