Placinta cu pastrama, carnaciori, marar si cascaval

Printeaza

Placinta cu pastrama, carnaciori, marar si cascaval din: foi de plăcintă, pastramă de porc, cârnăciori de bere, caşcaval, oua, ceapa, marar, ulei, sare, piper.

Placinta_cu_pastrama_carnaciori_marar_si_cascaval

Ingrediente:

  • 500 g foi de plăcintă
  • 250 g pastramă de porc
  • 250 g cârnăciori de bere
  • 300 g caşcaval clasic
  • 5 ouă
  • 2 cepe
  • 1 legătură mărar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa şi mărarul le speli şi le tai mărunt, fin. Intr-un vas/bol, ames­teci cârnăciorii tăiaţi rondele subţiri, pastrama şi caşcavalul tăiate cubuleţe, 4 gălbenuşuri, mărarul şi ceapa. Condimen­tezi cu sare, piper, apoi adaugi albuşurile bătute spumă.

Ungi o tavă de copt cu ulei, pui jumătate din foile de plăcintă unse şi ele cu ulei, fiecare în parte, apoi din nou compoziţie şi iar restul de foi de plăcintă unse. Ungi foaia de deasupra cu ou bătut. Dai la cuptor 35-40 de minute.

Placinta cu pastrama, carnaciori, marar si cascaval

Placinta_cu_pastrama_carnaciori_marar_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.