Plăcintă cu morcovi

Printeaza

Plăcintă cu morcovi

Ingrediente:Plăcintă cu morcovi

  • o jumătate kg morcovi
  • două mere
  • două pere
  • o portocală
  • 4 linguri de zahăr
  • 3 linguri de griş
  • sare
  • două linguri de zahăr farin
  • două linguri de ulei sau margarina
  • două linguri de făină
  • o cană de gem de caise sau piersici

 

Mod de preparare:

Se curăţă morcovii de coaja de deasupra, se spală, se taie cuburi mici şi se fierb în apă caldă.

După 20 de minute se pun zahărul şi sarea, se ames­tecă uşor, se adaugă grisul în ploaie şi se lasă să fiarbă un sfert de oră.

Se amestecă în vasul în care fierb morcovii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.