Placinta cu mazare si morcovi

Printeaza

Placinta cu mazare si morcovi din: aluat, mazare, morcovi, smantana, lapte, oua, sare, piper.

Ingrediente:Placinta_cu_mazare_si_morcovi

  • un pachet aluat congelat de foitaj
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi fierti
  • un pahar mare smantana
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se lasă întâi la decongelat, după care se scoate din folie şi se întinde într-o formă de copt, apoi se înţeapă cu furculiţa.

Mazărea se fierbe sau se dă într-un clocot, dacă este congelată. Apoi se amestecă cu morcovii fierţi şi trecuţi prin râzătoare.

Ouăle se bat bine cu laptele şi smântână, sare, piper, şi se amestecă cu legumele. Se pune umplutura în tavă peste aluat, se nivelează, după care se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Placinta cu mazare si morcovi

Placinta_cu_mazare_si_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.