Placinta cu hamsii

Printeaza

Placinta cu hamsii din: malai, chilli, ulei, sare, piper, usturoi, otet.

Ingrediente:Placinta cu hamsii

  • 6 linguri cu mălai
  • 1 lingunţă cu chili
  • ulei
  • sare
  • piper

Pentru mujdei:

  • 6 căţei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 lingunţă cu oţet

 

Mod de preparare:

Curăţă peştii şi să se zvânte. Amestecă mălaiul cu sare, piper şi chili. Tavăleşte peştii prin acest amestec, apoi aşază-i unui lângă altui intr-o tigaie cu puţin ulei încins.

Lasă-i să se prăjească lipiţi unul de attul. Cu ajutorul unei spatule, intoarce-i pe partea cealaltă. Zdrobeşte usturoiul şi freacă-i energic cu sare. Toarnă treptat uleiul şi oţetul, ca la maioneză. Pune o cană cu apă şi mujdeiul e gata.

Scoate cu grijă peştii pe o farfurie mare şi stropeşte-i cu mujdei. Serveşte cu mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.