Placinta cu ficat de pui

Printeaza

Placinta cu ficat de pui din: ficat de pui, mustar, smantana, unt, ou, sare, piper.

Ingrediente:Placinta cu ficat de pui

  • un pachet aluat foitaj
  • 300 g ficat de pui
  • 2 linguri muştar
  • 2 linguri smântână
  • 100 g unt
  • un ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficăţeii se curăţă bine, se spală şi se şterg cu un prosop de hârtie.

Se topeşte untul şi se pun ficăţeii la călit. Se presară cu sare şi piper şi se lasă 5 minute cât să-şi schimbe culoarea.

Aluatul de foitaj se împarte în două, se întind două foi, una dintre ele se aşază în tava de copt şi se unge cu amestec de muştar şi smântână.

Se pun ficăţeii scurşi de grăsime, se acoperă cu a doua foaie şi se presează cu furculiţa pe margini. Se unge cu ou bătut şi se lasă 30 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.