Placinta cu cartofi si ceapa

Printeaza

Placinta cu cartofi si ceapa din: cartofi, ceapa, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Placinta cu cartofi si ceapa

  • 1 kg cartofi
  • ceapa
  • câte 1 linguriţă sare şi piper, pătrunjel tocat şi puţin ulei

 

 

Mod de preparare:

Se pasează 1 kg cartofi fierţi tăiaţi cubuleţe, cu ceapa tocată. Se adaugă câte 1 linguriţă sare şi piper, pătrunjel tocat şi puţin ulei. Din aluat se ia o bucată, se întinde şi se lasă să se odihnească.

Se pune umplutura, se rulează aluatul, se dă forma unei cochilii de melci.

Se prăjeşte plăcinta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.