Placinta cu cascaval, carne si ceapa verde

Printeaza

Placinta cu cascaval, carne si ceapa verde din: margarină, faina, bere, carne tocata, ceapa, sare, piper, ulei, caşcaval, oua, ceapa verde.

Placinta_cu_ cascaval_carne_si_ceapa_verde

Ingrediente:

  • 200 g margarină
  • 450 g făină
  • 150 ml bere
  • sare

Pentru umplutura I:

  • 400 g carne tocată
  • 150 g ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei

Pentru umplutura II:

  • 100 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 1 legătură ceapă verde
  • sare

Mod de preparare:

Pentru aluat, amesteci toate in­gredientele până la omogenizare, împărţi aluatul în trei bucăţi, pe care (e întinzi în foi rotunde.

Pen­tru prima umplutură, tai ceapa mărunt, o căleşti în ulei, adaugi carnea tocată, condimentezi cu sare şi piper măcinat şi înăbuşi timp de 10 minute, amestecând continuu.

Pentru a doua um­plutură, fierbi ouăle, apoi le tai cubuleţe. Tai mărunt ceapa ver­de, razi caşcavalul, amesteci totul şi adaugi puţină sare.

Ungi o tavă rotundă cu puţin ulei, aşezi prima foaie, îi ridici puţin marginile, pui umplutura I, a doua foaie, umplutura II, apoi a treia foaie.

Cu furculiţa, faci găuri peste acestea şi introduci tava în cuptorul încins, la 180 de grade Celsius.

Placinta cu cascaval, carne si ceapa verde

Placinta_cu_ cascaval_carne_si_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.