Placinta cu ansoa, cascaval si suc de rosii

Printeaza

Placinta cu ansoa, cascaval si suc de rosii din: făină, ulei, rondele sau un tub de anşoa, suc de rosii, cascaval, drojdie

Placinta_cu_ansoa_cascaval_si_suc_de_rosii

Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 150 ml ulei
  • 1 cutie de rondele sau un tub de anşoa
  • 1 sticlă mică suc de roşii
  • 150 g caşcaval
  • 10 g drojdie

Mod de preparare:

Din făină, drojdie, 2 linguri de ulei, o ceşcuţă cu apă caldă şi puţină sare, frămânţi un aluat de pâine, pe care îl laşi să crească circa o oră, la loc cald.

Când este gata crescut, întinzi aluatul în grosime de 1 cm, într-o tavă unsă cu ulei. Inţepi aluatul cu furculiţa, apoi aşezi un strat subţire de rondele sfărâmate sau anşoa.

Torni dea­supra sucul de roşii, restul de ulei şi presari caşcavalul ras. Dai la cuptor jumătate de oră, până se rumeneşte. Serveşti plăcinta caldă.

Placinta cu ansoa, cascaval si suc de rosii

Placinta_cu_ansoa_cascaval_si_suc_de_rosii

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place placinta cu ansoa 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.