Pizza napolitana

Printeaza

Pizza napolitana din: sunca, masline, cascaval, sos special si unt.

Pizza_carbonara_cu_bacon_cascaval_si_oregano

 

Ingrediente:

  • 200 g cuburi de şuncă
  • 100 g jumătăţi de măsline, fără sâmburi
  • 150 g caşcaval ras
  • sosul special pentru pizza
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Cu aluatul pregătit de dumneavoastră sau cumpărat din comerţ, aveţi suportul pentru pizza napolitană.

Cu 30 minute înainte de servire, stropiţi suportul de pizza cu unt şi presăraţi-l cu caşcaval ras.

Daţi la cuptor fierbinte şi când pizzele s-au gratinat puneţi cuburi de şuncă, măslinele, sosul special pentru acest preparat şi stropiţi totul cu unt fierbinte.

Mai lăsaţi la cuptor 2-3 minute. Preparatul este gata.

 

 

Pizza napolitana

Pizza_carbonara_cu_bacon_cascaval_si_oregano

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.