Pizza cu legume şi carne tocata

Printeaza

Pizza cu legume şi carne tocata din: chifla, rosii, ardei gras, ceapa rosie, sare, piper, usturoi, mozzarella, carne tocata, oua, cimbru si oregano.

Ingrediente:

  • 1 chifla veche de 1 zi
  • 4 rosii
  • cate un ardei gras rosu, verde, galben
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g mozzarella
  • 80 g maestec de carne tocata
  • 2 oua
  • cate 1 lingurita cimbru si oregano uscate

 

Mod de preparare:

Se înmoaie pâinea. Se pregătesc legumele. Se taie roşiile felioare, ardeiul gras fâşii, iar ceapa inele.

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se căleşte ceapa.

Se adaugă ardeiul şi roşiile, se lasă 2-3 minute la înăbuşit, apoi se condimen­tează cu sare şi piper. Se încălzeşte cuptorul la 200°C.

Se curăţă usturoiul şi se toacă. Se taie mozzarella rondele. Se stoarce chifla şi se frământă împreună cu ouăle, carnea tocată, usturoiul, cimbrul şi oregano.

Se condimen­tează amestecul de carne tocată cu sare şi piper, apoi se formează un corp lung şi se aşază pe o tavă unsă cu grăsime.

Se presează uşor carnea şi se formează o adâncitură în mijloc.

Se aşază mozarella şi legumele, apoi se dă totul cea 40 de min. la cuptor. Se ornează, eventual, cu busuioc.

Pizza cu legume şi carne tocata

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din pizza asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.