Pizza de post

Printeaza

Pizza de post

Ingrediente:Pizza de post

  • 600 g făină
  • 50 g drojdie
  • 150-200 g margarină (sau ulei)
  • 1 ceaşcă apă caldă
  • 1 lingură de oţet
  • sare
  • piper după gust

Pentru umplutură:

  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 20 de măsline fără sâm­buri
  • 1/2 ceaşcă de ulei
  • suc de roşii

 

Mod de preparare:

Prepari aluatul, îl întinzi într-o formă unsă cu puţin ulei şi-l coci pe jumătate.

Il scoţi, îl acoperi cu un strat de suc de roşii, aşezi uniform umplutura obţinută prin călirea cepei, a mor­covului şi a ardeiului (trecute toate prin râză­toare) în care adaugi ciupercile şi măslinele.

Vara, o poţi orna cu felii de roşii şi ardei. O coci apoi din nou la cuptor timp de 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.