Pizza cu ton si masline

Printeaza

Pizza cu ton si masline din: aluat, conserve de ton, ceapa, ciuperci, masline, faina, rosii, ardei iute, ceapa verde, sare, piper.

Ingrediente:Pizza cu ton si masline

  • aluat cu drojdie
  • 2 conserve de ton
  • 1 ceapă
  • 100 g ciuperci
  • 100 g măsline
  • 1 lingură de făină
  • 2 roşii
  • 1 ardei iute
  • 1 legătură de ceapă verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se taie solzişori şi se căleşte. Se adaugă ciupercile tăiate felii, făina, se stinge cu roşiile curăţate de pieliţă şi pasate, se potri­veşte de sare şi piper şi se lasă să scadă. Se ia de pe foc şi se iasă la răcit.

Intr-o tavă unsă cu ulei se aşază o foaie de aluat, se adaugă compoziţia cu ciuperci şi tonul scurs de ulei, se ornează cu măsline fără sâmburi şi cu felii de ardei iute şi se dă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna pizza asta cu ton si masline

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.