Pizza cu ton şi ceapă

Printeaza

O reteta de pizza cu ton si ceapa din: faina, apa, drojdie de bere, ulei de masline extravirgin, zahar, sare, ceapa, ton in ulei, sos de rosii, masline negre, oregano si sare.

Ingrediente:Pizza cu ton şi ceapă

  • 400 g faină albă
  • 200 ml apă
  • 1/2 cub drojdie de bere
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare

pentru topping:

  • 4 cepe
  • 250 g ton în ulei
  • 200 g sos de roşii
  • 80 g măsline negre, fară sâmburi
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • oregano
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepară aluatul de pizza. Intinde cu sucitorul o foaie cu grosimea de 1/2cm, acoperă cu un şervet şi lasă la crescut 25-30 de minute.

Curăţă ceapa şi taie-o julien, apoi stropeşte-o cu 2 linguri ulei de măs­line, condimentează cu un praf de sare şi 1 linguriţă de oregano.

Intinde peste aluat sosul de roşii, ceapa tăiată şi tonul din conservă, bine scurs. Presară măslinele şi coace pizza 10-15 minute la 200° C.

Când este gata, scoate-o din cuptor şi serveşte-o imediat.

Pizza cu ton şi ceapă

Pizza cu ton şi ceapă

Pofta bună!

Incoming search terms:

  • pizza cu ton
  • pizza cu ton si ceapa
  • pizza cu ton reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.