Pizza cu ton si ciuperci champignons

Printeaza

Pizza cu ton si ciuperci champignons

Ingrediente:Pizza cu ton si ciuperci champignons

  • 1 cutie file de ton în ulei de măsline (185 g)
  • 1 pachet blat de pizza (400 g)
  • 8 file de sardine (cutie)
  • 50 g roşii uscate în ulei
  • 125 g ciuperci champignons
  • 1 dovlecel
  • 60 g măsline negre fără sâmburi
  • 150 g brânză rasă

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul Ja 200°C. Scurgeţi tonul şi colectaţi uleiul. Mărunţiţi peştele.

Intindeţi blatul de pizza pe o tavă unsă în prealabil cu grăsime şi lăsaţi o margine mai înaltă.

Tăiaţi mărunt sardinele şi roşiile. Tăiaţi ciupercile, dovleceii şi măslinele rondele.

Presăraţi-le pe aluat, la fel şi brânza. Stropiţi cu ulei şi coaceţi pizza 20-25 de minute.

Pizza cu ton

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.