Pizza cu cartofi si topping de branza

Printeaza

Pizza cu cartofi si topping de branza din: aluat de pizza, branza de capra, suc de lamaie, sare, piper, cartofi, rozmarin si ulei de masline.

Ingrediente:Pizza_cu_cartofi_si_topping_de_branza

  • 450 g aluat de pizza congelat
  • 100 g branza proaspata de capra
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 3 cartofi fierti in coaja si raciti
  • 200 g rulou de branza de capra (maturata)
  • 1-2 fire rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se lasă să se decongeleze aluatul de pizza şi se pregăteşte apoi conform indicaţiilor de pe ambalaj. Pentru topping, se amestecă brânza proaspătă cu sucul de lămâie, sare şi piper. Se decojesc cartofii şi se taie felii cât se poate de subţiri, la fel ca şi ruloul de brânză de capră rmaturată.

Se încinge cuptorul la 220°C. Se îm­parte aluatul de pizzia în 8 bucăţi şi din fiecare dintre ele se întinde câte o foaie alungită. Se aşază blaturile pe o tavă ta­petată cu hârtie de copt şi se presează puţin pe mijloc pe fiecare dintre ele.

Se unge cu compoziţia de brânză şi se aşază deasupra felii de cartofi şi de brânză de capră; se presară ace de roz­marin.

Se stropesc bucăţile de pizza cu ulei de măsline, se presară piper proas­păt râşnit şi se coc la cuptor cca 15 minute, până se rumenesc.

Pizza cu cartofi si topping de branza

Pizza_cu_cartofi_si_topping_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.