Pizza cu branza de capra si sos pesto

Printeaza

Pizza cu branza de capra si sos pesto din: aluat de pizza, vanata, ceapa rosie, ulei de masline, pesto, branza de capra, fulgi de ardei iute, busuioc.

Ingrediente: Pizza_cu_branza_de_capra_si_sos_pesto

  • 1/2 cantitate aluat de pizza, împărţită în 2 bucăţi
  • 1 vânătă, feliată subţire pe lungime
  • 1 ceapă roşie, tăiată în felii groase
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 linguri de pesto proaspăt
  • 75g brânză tare de capră
  • fulgi de ardei iute
  • frunze de busuioc, pentru servit

Mod de preparare:

Prepară aluatul conform instrucţiunilor. Tăvăleşte legumele prin ulei şi asezonează-le bine. Găteşte-le pe grătar sau într-o tigaie-grill, câte 5 minute pe fiecare parte, până când dungi negre se imprimă pe ele, iar feliile de vânătă se înmoaie. Pune-le deoparte. Coace blaturile pe o parte.

Intinde pestoul pe partea coaptă a hiaturilor. Adaugă vânătă, ceapa şi brânza de capră, ruptă în bucăţi, plus fulgii de ardei iute, dacă îţi place pizza picantă. Pune pizzele la grill, neacoperite, până când brânza se topeşte. Serveşte-le cu frunzele de busuioc presărate deasupra.

Pizza cu branza de capra si sos pesto

Pizza_cu_branza_de_capra_si_sos_pesto

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.