Piure de piersici

Printeaza

O reteta de piure de piersici din: piersici sau nectarine.

Ingrediente:

  • 4 piersici sau nectarine coapte, fără sâmburi, tăiate în felii egale

 

Mod de preparare:

Pune la fiert într-o cratiţă puţină apă. Aşază piersicile într-un coş pentru fiert la aburi, pune coşul în cratiţă, acoperă bine şi lasă-le să fiarbă în aburi până când devin moi, dar fără să se sfărâme, 2-4 minute, în funcţie de cât sunt de coapte. Lasă-le să se răcească.

Desprinde pulpa de pe coajă cu o lingură şi pasează piersicile cu ajutorul unui robot de bucătărie până când devin o pastă fină. Nu este nevoie să mai adaugi lichid.

Piure de piersici

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.