Piure irlandez

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de piure irlandez din: cartofi albi, morcovi, unt, ceapa verde, varza mica, sare si piper.

Ingrediente:Piure irlandez

  • 500g cartofi albi
  • 2 morcovi tineri
  • 70 g unt
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1/2 varza mica
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatam cartofii si morcovii si punem la fiert 20 minute. Tocam ceapa si varza. Pasam legumele fierte, frecam cu unt, sare si piper. Adaugam varza si ceapa si amestecam usor.

Servim cald. Daca preparam de post, in loc de unt folosim margarina vegetala sau ulei.

Piure irlandez

Piure irlandez

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.