Piure de dovleac cu polonezi

Printeaza

Piure de dovleac cu polonezi din: dovleac, polonezi, ulei, sare, piper.

Piure_de_dovleac_cu_polonezi

Ingrediente:

  • 1 kg dovleac
  • 2 polonezi
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

 

 

Mod de preparare:

Dovleacul se pune într-o tavă de cuptor, se fac câteva incizii, se stropeşte uşor cu ulei şi se lasă la cuptor pentru o oră.

Se lasă să se răcorească, se desprinde miezul copt si se pune în mixer sau în robot.

Se mixează întâi singur, apoi se adaugă puţin ulei si se mixează în continuare, se rectifică gustul de sare şi piper. Se aduce la masă cu polonezi bine rumeniţi.

Piure de dovleac cu polonezi

Piure_de_dovleac_cu_polonezi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.