Piure de telina

Printeaza

 Piure de telina

Tai în sferturi 6 ţeline mijlocii şi le fierbi în apă cu sare. După 10-15 minute de când au început să fiarbă, adaugi 3-4 cartofi curăţaţi de coajă, laşi să fiarbă bine, apoi scurgi de zeamă.

Treci totul prin sită ori prin maşina de tocat şi baţi bine cu ulei piureul obţinut până când devine alb şi cremos. Potriveşti de sare şi serveşti piureul cald.

Piure de telina

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Bun piureul de telina; o alternativa buna la vesnicul piure de cartofi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.