Piure de ţelină, pătrunjel si bacon

Printeaza

Fierbe ţelina într-o cratiţă cu apă, acoperită cu capac, timp de 15-20 de minute, până se înmoaie. Intre timp, încinge o tigaie şi prăjeşte baconul 5 minute, până devine rumen şi crocant.

Scurge ţelina şi mixeaz-oîn blender până ce obţii o pastă. Adaugă untul şi smântână şi amestecă. Când untul s-a topit, adaugă baconul şi pătrunjelul şi amestecă bine. Asezonează după gust.

Piure de ţelină, pătrunjel si bacon

Piure_de_telina_patrunjel_si_bacon

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Interesant piureul asta, dar nu as incerca asa ceva …

  2. asta pentru ca esti un taran obosit care mananca doar cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.