Piure de spanac cu usturoi

Printeaza

Piure de spanac cu usturoi din: spanac, faina, ulei, margarina, usturoi, lamaie, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Piure de spanac cu usturoi

  • 1 kg spanac
  • 1 lingură de făină
  • ulei
  • 2 linguri de margarină
  • 4-5 căţei de usturoi
  • zeamă de lămâie
  • zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală foarte bine, se pune la fiert în apă cu sare, se scurge şi se toacă. Făina se ames­tecă cu o ceaşcă de apă.

Margarina se topeşte, se adaugă spanacul şi se lasă la călit. Se adaugă făi­na şi usturoiul pisat şi se amestecă până se leagă.

Se potriveşte de sare şi piper şi se adaugă 1 lingu­ră de zeamă de lămâie, 1 linguriţă de zahăr.

Acest piure se poate folosi la plăcinta cu spanac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.