Piure de spanac cu cartofi

Printeaza

Piure de spanac cu cartofi

Ingrediente:Piure de spanac cu cartofi

  • 1,5 kg cartofi noi
  • 500 g spanac
  • 6 linguri smântână
  • 3 cepe
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli cartofii şi îi pui la fiert în apă cu sare pentru 15-20 de minute. Intre timp, speli bine spanacul, îl pui să se călească în 2 linguri de unt şi când e gata îl toci mărunt. Tai mărunt şi ceapa curăţată şi o căleşti bine în untul rămas.

Când cartofii sunt fierţi, îi pasezi sau îi treci printr-o sită, apoi îi amesteci cu spanacul, ceapa şi  smântână încălzită în prealabil.

Potriveşti gustul de sare şi piper şi omogenizezi piureul. îl poţi servi ca garnitură la orice fel de friptură.

Piure de spanac cu cartofi

Piure de spanac cu cartofi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.