Piure de praz si cartofi

Printeaza

Piure de praz si cartofi

Ingrediente:Piure de praz si cartofi

  • 1 kg praz
  • 500 g cartofi
  • 150 g smântână
  • nucşoară
  • sare

 

Mod de preparare:

Prazul se curăţă, îndepărtându-se o mare parte din verdeaţă, apoi se spală bine. Cartofii se curăţă, se spală şi se taie cuburi. Se pun la fiert în apă cât să-i acopere şi se adaugă un praf de sare.

După ce au fiert, se scurg şi se zdrobesc cu dispozitivul pentru piure sau se dau prin robotul de bucătărie. La sfârşit, se adaugă smântână şi se condimentează cu nucşoară după gust.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/piure-de-praz-si-cartofi html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.